Etichete

sâmbătă, 6 martie 2010

meniu pentru o saptamana

da, da, un meniu cat sa imi ajunga toata saptamana. sa mancam cu bucurie, sa simtim ce mancam si sa multumim pentru asta.

Asadar, pe LUNI ma gandesc sa fac:
paste de dovlecei, cu ciuperci, broccoli si sos tahini

MARTI:
Ciuperci marinate cu hummus si salata verde
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/ciuperci-marinate.html

MIERCURI:
Orez raw cu legume
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/orez-de-legume-cu-legume.html

JOI:
Ciulama de ciuperci
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/ciulama-de-ciuperci-raw-vegan.html#more

VINERI:

RETETA DE SOS USTUROI:
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/sos-de-usturoi-raw-vegan.html#more

RETETA DE MARINATA PENTRU DOVLECEI:
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/sos-marinara.html#more

CREMA DE BRANZA:
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/creme-de-branza-din-caju.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu