da, da, un meniu cat sa imi ajunga toata saptamana. sa mancam cu bucurie, sa simtim ce mancam si sa multumim pentru asta.
Asadar, pe LUNI ma gandesc sa fac:
paste de dovlecei, cu ciuperci, broccoli si sos tahini
MARTI:
Ciuperci marinate cu hummus si salata verde
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/ciuperci-marinate.html
MIERCURI:
Orez raw cu legume
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/orez-de-legume-cu-legume.html
JOI:
Ciulama de ciuperci
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/ciulama-de-ciuperci-raw-vegan.html#more
VINERI:
RETETA DE SOS USTUROI:
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/sos-de-usturoi-raw-vegan.html#more
RETETA DE MARINATA PENTRU DOVLECEI:
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/sos-marinara.html#more
CREMA DE BRANZA:
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/creme-de-branza-din-caju.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu