Etichete

joi, 1 aprilie 2010

planuri

Zilele trec frumos spre foarte frumos. Acum ma gandesc ce voi gati bun si sanatos de Paste. Cred ca voi pregati o ciorba de perisoare din pui- nu pentru mine, totusi....
La felul doi ma gandesc asa: friptura....si pentru mine un peste cu garnitura de asparagus la cuptor si o salata mare alaturi.
Ca desert voi face cheesecakeul de portocale al Inei....Din sfaturile ei am retinut ca cel mai important este sa insist asupra cremei, sa fie foarte fina.
Voi mai face si placinta mea simpla cu branza si trebuie neaparat sa aflu cum se coloreaza oule in mod natural.

Zilele astea cat am liber imi propun trei lucruri:

- sa ma odihnesc, sa ma plimb si sa fac sport- vreau sa trec din nou pe la Goodenough si prin targ, poate sambata, daca am timp

- sa incerc cat mai mult despre raw food. seara nu imi gasesc timp niciodata, iar cartile sunt asa interesante.....

- sa incerc cat mai multe retete raw- prima pe lista mea e branza de caju. Nu stiu cat de relevant e visul asta, avand in vedere ca nu stiu cum se face rejuvelacul. Siiiiii mai ales pesto. Pentru asta am nevoie de seminte de pin.

Am sa intocmesc o lista de cumparaturi si am sa fac un timeline ca sa fiu sigura ca am dus totul la bun sfarsit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu